Kom i Form innan 20:e augusti!

Basic CMYK

Den ideella medlemsföreningen Svensk Form driver just nu en värvningskampanj med ett näst intill oemotståndligt erbjudande. För endast 375 kronor blir man inte bara medlem i den viktiga föreningen, man får dessutom en helårsprenumeration ( sex utgåvor) på den ursnygga och mycket läsvärda tidningen Form, där sedan två nummer Bo Madestrand är chefredaktör. I senaste numret får vi bland andra möta den danske superarkitekten Bjarke Ingels, hänga med på ett vackert fotoreportage till Las Vegas och läsa historien om hur KF gjorde Sverige Blåvitt. Varenda artikel och notis är oerhört väl genomarbetad och inbjudande. Känslan när man lägger ifrån sig den genomlästa tidningen är att man faktiskt har lärt sig något nytt och användbart. Ett medlemskap i Svensk Form ger också rabatter i utvalda butiker, fria inträden på diverse utställningar och inbjudningar till intressanta föreläsningar och evenemang. Mer information om erbjudandet finns på www.svenskform.se. Har vi förstått saken rätt så varar kampanjen fram till 20 augusti.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s