Höstens trendtema på Formex är: Eclectic Touch!

Eclectictouch_bg_hand_550

Aldrig någonsin har uttrycket ”stilrent” känts lika avlägset som nu. Tvärtom fortsätter vi ge oss hän åt mångfaldens generösa spektrum och blandar epoker, färger, material och mönster.. Gränserna mellan då, nu och imorgon, mellan långt borta och nära och mellan lekfullhet och allvar suddas ut. Det diffusa blir skarpt och det ytliga djupt.

Till pressmeddelandet

The trend theme on Formex in the Autumn will be: Eclectic Touch!

The expression “stylistic purity” has never felt less relevant. Far from it, we’re still firmly under the spell of the lavish spectrum of diversity, mixing epochs, colors, materials and patterns like never before. The boundaries between past, present and future, distant and near, playfulness and seriousness have all been erased. The diffuse comes into focus and the superficial reveals hidden depths.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s