Happy, happy, happy!

HappyHome_PG018-019

Kommer ni ihåg Formex tema hösten 2010? Just det – Happy! Nu kommer heminredningsboken som bekräftar trenden. Happy Home, Everyday Magic for a Colorful life av Charlotte Hedman Gueniau är full av idéer för ett gladare hem.

Danska Charlotte Hedman Gueniau beskriver sig själv som ”a fun-loving colourful person”. Hon driver till vardags inredningsföretaget Rice, och bloggen everydagmagic.dk där man bland annat kan kika in i hennes eget färgsprudlande hem.

Happy-boken har hon fyllt med bilder av hem som ”får dig att le” och med praktiska tips och gör det själv-idéer som inspirerar till en lekfull stil med klara färger och glada mönster à la Rice. Den ges ut av Rizzoli och landar i bokhandeln i mitten av mars. Här kommer ett litet smakprov så länge.

HappyHome_PG083HappyHome_PG078HappyHome_PG026HappyHome_PG009AHAPPY HOME COVER

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s