Färgsprakande guldkorn från modeveckan i Stockholm

marimekko3

Marimekko höst 2013.

Höstens look går till största delen i mörka toner som svart, grått och grönt enligt de modemärken som visade sina kollektioner på catwalken i Stockholm tidigare veckan. Men det fanns också ett antal färgsprudlande undantag.

Finska Marimekko visade till exempel upp sin färgrika mönstervärld under modeveckan i Stockholm för första gången.

marimekko

marimekko2

Odd Molly, som körde sin visning på isbanan i Kungsträdgården, kunde inte låta bli att frossa ännu lite mer i rosa.

oddmolly

Medan Sydkoreanska studenten Minju Kim från Royal Academy i Antwerpen, som utsågs till årets vinnare av H&Ms internationella studentpris, bjöd på en manga-influerad kollektion full av härligt teddymjuka overaller och färgglada detaljer.

h&m

h&m2

H6m3

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s