Föreläsning: Måla och gör personligt – en tribut till kreativiteten

 

 

 

 

wpid-1358678026806.jpgYvonne Karlsson, målarmästare och färgsättare på Alcro Färg tog med oss åskådare på en kreativ promenad bland roligt och påhittigt färgsatta hyllor, verktygslådor, stolar, krukor och gamla stubbar.

”Man behöver inte krångla till det eller ha för hög tröskel innan man sätter igång. Det måste inte perfekt. Låt det bli personligt och börja måla. Färg förändrar!”

Färgnörden Yvonne (det är så hon presenterar sig) visade och pratade om både projekt och butiker där kreativiteten flödat. Googlar man på ”ikeahackers”, ”The Candy Room, Melbourne” eller går in på alcro:s egen hemsida och letar upp samarbetet med Beckmans designhögskola ”ad retur” eller  ”Remake, Stadsmissionen”  dyker det upp bilder på fler av Yvonne Karlsson färgglada tips.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s