Inredare på nyhetsjakt

Lisa Brander och Charlotta Jonsson är stylister och inredare från gemensamma företaget Inne AB. Repertoaren är bred: allt från styling av hem inför försäljning till inredningslösningar för kontor och offentlig miljö. Bägge är vana mässbesökare. Lisa har denna gång varit här varje dag sedan i torsdags medan Charlotta landade på Arlanda för några timmar sedan efter en semestervistelse på Filippinerna.

– Vi är här och letar nyheter samtidigt som Formex är en skön kickstart inför det nya året. Helst söker vi saker som sticker ut, gärna skulpturer eller något som inte alla människor har, något som man inte tröttnar på i första taget.

Lisa, som alltså varit här i två dagar redan, har bockat av armatur och växter, idag är det mer öppna sinnen som gäller.

Ni verkar rätt nöjda, men är det något ni ändå tycker kunde göras bättre här på mässan?

– Möjligen skulle det kunna vara lite tydligare teman i de olika hallarna.  Så man kan ägna all energi åt montrarna och inte att leta. Men det är inget stort problem.

wpid-1358610275199.jpgLisa Brander och Charlotta Jonsson från Inne AB är ute på jakt efter nya prylar.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s