Tre nöjda inköpare

Första dagen går de mest omkring lite grand så där på måfå och letar efter nyheter och spontana frestelser. Andra dagen är mer strukturerad och planerad med bestämda inköpsmål. Lena Lundquist och Annica Ericsson, som tillsammans driver idylliska skärgårdsbutiken Högmarsö Kläder och Inredning besöker Formex  i sällskap med väninnan Kathrine Krona, från välkända inredningsbutiken Jonnagården i byn Rosvik, mellan Piteå och Luleå.

Alla tre är nöjda med både sin mässtrategi och vad de har upplevt hittills.

– Ja, det är över förväntan. Det känns bättre än på länge. Fler nya grejer och trevligare bemötande i montrarna. Något som vi som lite mindre butiker uppskattar är att det verkar vara flera leverantörer som släppt på miniorderkraven. Det underlättar för oss.

Kathrine har precis lagt en order på några danska keramiklyktor och vaser i klatschiga färger medan Lena och Annica bestämt sig för att kika närmare på vad deras gamla bekanta på Lighthouse har att erbjuda.

– Mysig lugn och ro tycks vara en stämning som gäller. Naturkänsla och så fluffiga pälsar på kuddar och lampor är andra grepp vi lagt märke till.

Innan vi skiljs åt säger tjejerna att vi måste komma och hälsa på. Högmarsö i Furusund har visst en fin krog där celebriteter som Plura brukar uppträda och Jonnagården tycks vara en riktig norrländsk pärla och turistattraktion. Och bägge ställena har exemplariska ambassadörer utsända till Formex….wpid-1358511230602.jpg

Från Högmarsö: Lena Lundquist och Annika Ericsson, från Jonnagården i Rosvik: Kathrine Krona.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s