265-årig mässdebutant

Efter 265 år gör klassiska Villeroy & Boch Formexdebut ”på riktigt”. Orsaken till att det prestigefyllda varumärket nu valt att delta på mässan är flera: det kändes mer praktiskt att vara på plats än att försöka locka kunderna in till showroomet inne i centrala Stockholm och att man vill bredda sin distribution och hitta nya kanaler.

– Det känns positivt till tusen, helt fantastiskt. Gensvaret har varit otroligt bra från både kunder och press. Vi har ett starkt varumärke med starka produkter och alla säger att vi ligger helt rätt i tiden.

wpid-1358510011684.jpg

Det nordiska säljteamet på plats i den vackra montern består av Lotta Fridén, Henry Nyberg och Ann Hagelin–Wallin.

– Här möter vi kunder vi annars bara pratar med i telefon och får möjlighet att smida planer inför våren och visa upp våra finaste nyheter, som Collection Mariefleur, en komplett service med vackert blomstermotiv.

Vi ser att ni har affischer från ”världsmästerskapet i matlagning” Bocuse d´Or på väggarna, hur kommer det sig?

– Villeroy & Boch är en av tävlingens huvudsponsorer och det är vi som levererar tallriken kockarna lägger upp sina kötträtter på.

Det låter som att det är första men inte sista gången ni är med på Formex?

– Det är det säkert!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s