Välbesökt pressfrukost

den samlade pressenChicie Lindgren, projektledareSka man döma av den massiva uppslutningen vid den inledande pressfrukosten är intresset för Formex-mässan större än någonsin. Inte att undra på att projektledaren Chicie Lindgren ser så nöjd ut efter att ha hälsat det massiva mediauppbådet välkomna till 2013 års vinterupplaga av den populära mässan. Från podiet i den lustfyllda restaurangen/föreläsningsavdelningen Odd Colony (B17:35) introducerade också Svenska Moderådets VD Lotta Ahlvar trenduställningen Fresh House, Stefan Nilsson från trendgruppen avslöjade att årets Formex Formidable-jury utsett vasen Fanny, formgiven av Ami Katz för Klong till vinnare av det fina priset, medan folkets röst gick till Käppar, designer Rie Nörregaard för danska Nobaloney. Som avslutning på den välbesökta frukosten gav kocken Tareq Taylor sitt perspektiv på mässans tema: FRESH. Nu är vi igång!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s