Sticks har hängt med från Småland

Reftele ligger inte så långt från Värnamo i möbellandskapet Småland. Här designar och tillverkar SMD inredningsdetaljer för hem och offentlig miljö. Storsäljaren heter Sticks och är en klädhängare, designern heter Stina Sandwall och SMD:s vd och ägare heter Göran Liljedahl. Det är honom vi stöter på i montern.

– Sticks började vi producera 2005 och sedan dess har vi sålt flera tusen om året. Annars tillverkar vi också bord, möbler, hallmöbler och uteprodukter, säger Göran Liljedahl, som ägt bolaget sedan 1997.

– Jag tycker att man borde gå tillbaka till att lägga HöstFormex lite senare, i månadsskiftet augusti/september. Många återförsäljare och butiksinnehavare verkar inte riktigt ha kommit igång ordentligt efter semestrarna och vet kanske inte riktigt vad de behöver fylla på med. Får man klämma in det önskemålet?

 

 

 

 

 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s