Inte en lugn stund hos Wikholm Form

Alexandra Frändeby är exportansvarig på Boråsföretaget Wikholm Form. Medan vi suger på mässans så här långt godaste monterkarameller visar Alexandra glatt upp kollektionen man inte kan vara utan.

 

– Vi har döpt den till Estelle, vi hade ju redan Silvia, Victoria och Madeleine så det passade perfekt. Den innehåller allt från silverljusstakar, pokaler, krukor och fat till lampetter. Vi ritar allt själva och har produktion på flera fabriker i Kina och en var i Egypten och Portugal.

Hur har mässan varit?

– Det har varit fullt ös sedan det öppnade. Vi har inte påverkats ett dugg av att det varit färre besökare. Sist jag hann äta lunch var i onsdags!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s