Funktionell och rolig design från Köpenhamn

Room Copenhagen representerar varumärkena Lego, Paul Frank och Pantone (det är från de sistnämnda skålen Bowl, som försäljaren Stepham Larsen visar upp, kommer).

– Vi är ett systerföretag till Plast Team hemma i Danmark. De har licensavtal att tillverka produkter från bl a Lego.

Sortimentet innehåller främst lunchboxar, kaffekoppar och förvaringsaskar i olika storlekar och färger.

Andra året på Formex?

– Det stämmer. Och vi är ”mae tillfreds” (mycket nöjda). Vi har fått ut mer än vad vi förväntat oss. Goda kontakter med både kunder och agenter. Trevliga middagar och umgänge varje kväll. Stockholm är läckert. Igår avslutade vi aftonen i en bar på 25e våningen i en skyskrapa på Söder – Och Himlen Därtill. Men vi kom tidigt i säng. Det måste man.

 

 

 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s