Covent Garden gör comeback

Efter 12 års bortovaro bestämde sig ägaren och grundaren av Covent Garden i Oslo, Grete Andreassen, att det var dags att komma tillbaka till Formex.

– Helst hade vi velat stå med i A-hallen, men vi anmälde oss lite sent så vi hamnade här i hall C. Vi har haft det bra, även om jag kanske är lite besviken över att en så här stor mässa haft såpass få besökare. En orsak att vi är med igen är att vi fått en ny agent i Sverige, Petra Jensen med kontor i Malmö. Hon är superduktig.

Årets nyhet?

– Trasmattor och kuddar i skinn och denim med invävda trådar i metall och hampa. Gjorda av stuvbitar som blivit över vid annan produktion. Det har blivit hur poppis som helst.

Grete, som designar alla produkter själv, är hemskt förtjust i Stockholm, där hon varit många gånger.

– Här är fantastiskt. Det är som att vara i Paris, Rom eller Milano. I går kväll satt vi och åt i Gamla Stan med vidöppna fönster ut mot gatan. Alla Stockholmare är så trevliga. Ja, vi kommer säkert tillbaka.

Oslo är också fint och norrmän är också trevliga!

– Ja, vi gillar varandra, haha.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s