Väldoftande varor från Provence och Irland

Agneta Lindberg och Lina Bernefält är försäljare hos Sofraco som importerar kompletta kollektioner inom kroppsvård och välmående.

– Det känns som att vi haft lite färre besökare än förr om åren, åtminstone är det vad mina kollegor tycker, säger Agneta Lindberg som gör sin första mässa.

– Vår lyxigaste produkt? Den här bodycremen från Compagnie de Provence i Marseille. Anis och patchouli. Annars är de här handgjorda tvålarna från Irland en nyhet för i år. Jag kan rekommendera den här som innehåller trollhassel, den är bra för den som har lite besvärlig hud.

Kollegan Lina Bernefält håller föga överraskande med oss om att det doftar gott på hennes arbetsplats.

–  Ja, som försäljare av tvål känner man sig alltid välsmord.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s