Möte med minoritet…

Bara unegfär var femte av mässbesökarna tillhör det manliga könet. Vi bytte några ord med en av dem.

 

 

Magnus Löfgren har besökt Formex sedan drygt tjugo år. Han tycker att mässan har genomgått en enorm utveckling.

– Ska man vara lite krass har den gått från tomtar och troll till en mycket hög nivå och standard med proffsiga företag. Det märks att det håller på att ske ett generationsskifte i branschen.

– För mig har höjdpunkten varit utställningen Moi Moi Helsinki i entréhallen. En väldigt lyckad mix fina gamla klassiker och nya produkter. En klockren spegling av läget i branschen. Sedan uppskattar jag seminarierna, jag har varit här i flera dagar och hört många intressanta föreläsare.

Sammanfatta med ett ord!

– Nöjd.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s