Säljande föreläsning av Annika R Malmberg

Efter att ha lyssnat på framgångsexperten Annika R Malmbergs tempofyllda föreläsning ”Ta vara på Guldläget – så blir du en bättre säljare” är det säkert många butiksanställda som fått något att tänka på. 

Många chefer och arbetsgivare också för den delen. Eftersom Annika håller egna kurser i säljteknik och skrivit ett par böcker i ämnet vore det oschyst  om vi avslöjade för mycket av innehållet i hennes budskap. Men vikten av att säga ”hej”, visa omtanke och att anpassa sig efter kundens personlighet är tre grundtips som vi hoppas hon tycker det är okay att vi delar med oss av. Och kanske viktigast av allt: det ska vara roligt att sälja.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s