Miljövänligt för de yngsta

Danska designföretaget Sebra Interiör kombinerar ett nytänkande färgval med gammalt hantverk. Miljöaspekten är viktig och man jobbar uteslutande med naturmaterial som trä, ull och bomull.

– Vi har en person anställd som jobbar på heltid med att kontrollera så att allt går rätt till. Dessutom har vi personal på plats hos våra leverantörer i Kina och Litauen som ser till att vår policy följs vad gäller arbetskraft och att man inte använder till exempel farliga kemikalier i produkterna. Det berättar Lill Krogsgaard när vi tittar förbi hennes monter. Lill är ansvarig säljare Sverige och Norge och har varit med på Formex i fyra år.

– Mässan blir bara bättre och bättre, tycker jag. Det hör jag från många olika håll och vi har fått en jättefin plats här i gången mellan A och B-hallen.

Vad har ni för nyheter att presentera?  

– Nästan allt du ser här är nytt. Vi kompletterar ständigt vår sortiment.  Bäst går barnsängen och så hoppas vi mycket på våra nydesignade pedagogiska klossar, man kan lära sig räkna med dem!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s