Formgivarna Bernadotte & Kylberg besökte Formexmässans första dag

Bernadotte & Kylberg

Formgivarna Bernadotte & Kylberg, med Prins Carl Philip och Oscar Kylberg besökte under torsdagen Formex mässan för att berätta om sina nya produkter ‘ Svenska djur’ tillsammans med Gustavsbergs Porslinsfabrik.

Svenska djur

På bilden överst ses de i Gustavsbergs monter tillsammans med VD Christina Strandberg.


Prins Carl Philip, Monica Törnqvist – marknadschef hos Gense

Fotograf: Andreas Wanitzky

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s