Formex – ett sätt att umgås

Monica Walfridsson och Ulrika Svennebäck träffas två gånger om året. Det är på Formex där de spenderar två hela dagar med att handla varor till sina butiker. Monica har Lektorget i Askersund och Ulrika driver Ullis Bazar i Alunda. Eftersom de övernattar i Stockholm passar de på att umgås över en liten matbit på någon trevlig restaurang på kvällen innan det är dags för att låta fötterna få sin välbehövliga vila.

Monica håller sig i stort sett till samma leverantörer men är inte främmande för att hitta nya grejer, mest leksaker förstås. Ullis har ett lite bredare utbud.

– Några roliga köksartiklar och lite fina ljusstakar och vinställ i smide, säger hon. Det var ju precis vad du letade efter, fyller sällskapet Monica i. Perfekt!

Visst låter det som en mysigt sätt att umgås? Träffas ett par gånger om året och gå på Formex. Vi trycker definitivt på gillarknappen!

 

 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s