Välbesökt pressfrukost

Inför ett imponerande mediauppbåd hälsade Formex projektledare Chicie Lindgren (till vänster övre bilden) och Moderådets Lotta Ahlvar (till höger) välkomna till höstens Formex. Trots att klockan bara var halv nio var redan drygt hälften av de förväntade 900 plus journalisterna på plats.

Upplägget var lite annorlunda i år. Ineldningen gick av stapeln i entréhallen där Lotta Ahlvar passade på att presentera utställningen Moi Moi Helsinki, en tribut till Årets Designhuvudstad i världen. Sedan traskade hela uppbådet vidare till The Oddnest i B-hallen där den efterlängtade frukostpåsen väntade. Här fick vi veta att mässans tema är Nordic Charm, att 138 av de sammanlagt 973 utställarna deltar för första gången och att man samsas på totalt 31 659 kvadratmeter monteryta. Sista siffran: ungefär 25 000 besökare brukar hitta hit under de fyra dagar mässan är öppen.  Imponerande med tanke på att det bara är öppet för branschfolk. Nu kör vi.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s