Jag är en av de tio som ska gästblogga här…

Hej.
Ica här. Jag driver bloggen icacarlsson.se men nu under Formex kommer jag att blogga här igenom. Den första raporten kommer att komma i från pressfrukosten. Senare under dagen vill jag visa er mina favoriter från mässan. Hoppas ni kommer gilla det jag gör och fortsätter följa mig på min blogg när mässan är över för denna gång. Vi hörs snart igen! // Ica

Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är en av de tio som ska gästblogga här…

  1. Formex skriver:

    Åh, va kul. Välkommen! // Formex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s