Sista fix inför öppning imorgon

 Mycket kvar att packa upp 

Trångt i gångarna

 Åre Chokladfabrik piffar det sista


 Temautställning på entrétorget växer sakta fram

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sista fix inför öppning imorgon

  1. Marianne Sahlén skriver:

    Vi ses på Formex! – Nordens ledande mötesplats för alla affärer. Träffpunkten där Nyheter och Klassiker presenteras sida vid sida. Formex är en inspirerande, humoristisk och aktuell branschnödvändighet för alla aktörer inom design och innovation..
    Vi ses på Formex! – Gott Nytt Affärsår önskar Spring Fair International , UK, monter BG: 11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s