Formex i bilder

Vad är Formex själ? Vi sände ut vår fotograf Samuel för att hitta den. Här kommer mässan fångad i bilder.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Formex i bilder

  1. Erika skriver:

    Tack för alla bilder. Kunde inte komma på formex i år tyvärr men nu känns det ju nästan som om att man var med 🙂 Jag lånade några bilder till min blogg http://whatsupsthlm.se/stocklounge hoppas det är ok.

  2. Formex skriver:

    Hej Erika!
    Synd att du inte kunde komma denna gång, men vi hoppas förstås att du kommer på nästa Formex den 20-23 januari. Fin blogg du har och självklart är det ok att låna bilder från oss. Det gillar vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s