Mina Formexfavoriter

Det är lätt att hitta saker man gillar på Formex. Vi bad Sanna Gebeyehu på Rekostylisterna visa fem av sina favoriter:

1) The Alien Abduction Lamp, Best4import.se

Det här är en helt meningslös sak egentligen, men jätterolig. Den är helt perfekt för många tillfällen och för alla åldrar. Jag ser framför mig hur man dekorerar den efter årstid och högtid. Man kan till exempel sätta en midsommarstång i den i juni och en tomte kring jul.

2) Skål gjord av olivträd från Peru, Guimel

GuimenGuimenDen här skålen är ett vackert hantverk med en god tanke bakom. Genom att tillverka skålar har man i det här fallet räddat olivträd som förstörts när man brutit koppar i Peru. Den är både vacker och användbar. Jag tänker ha nötter i den till jul. Eller kanske små julstjärnor.

3) Linhanddukar, Iris Hantverk

Iris designJag älskar hantverk. De här stickade linhanddukarna är inte bara sköna. De är dessutom så snygga så jag kan tänka mig att bära dem som sjalar.  En perfekt present. Jag gillar när man kan säga att ”det här är på riktigt”.

4) Bricka med snapsglas, Dorre

En ”must have”. Dessutom en ringklocka på. En sådan här bricka kan man gå med i naturen och ändå ha ett stadigt grepp och slippa spilla. Den funkar året runt och jag förstår faktiskt inte hur man har kunnat leva utan den tills nu.

5) Ljusstakar av kork, Hetta

Tre bra saker i en. Hantverk, förnyelsebart material och kluster. Jag gillar verkligen saker i grupp. Den här produkten är inte bara flera ljusstakar i en. Man kan dessutom köpa flera och göra större kluster. De tillverkas av spillmaterial från tillverkning av vinkorkar och är både snygga och smarta.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s