Ordna ett sommar-event

Nu är det semestertider, men kanske tänker du redan på det där “välkommen tillbaka till jobbet”-minglet som du ska hålla i efter semestern. Eller ska du samla vänner och bekanta för att fira något under semestern? Oavsett vilket krävs det en del planering och eftertanke för att få till det riktigt snyggt.

Möbler: hyra eller köpa?

För att ordna en lyckad tillställning behöver du givetvis ett möblemang som fungerar med den typen av sammankomst du har tänkt dig. Med ett set av fällbart konferensbord kommer du långt, och de har flera användningsområden beroende på hur du stylar dem.

Det går förstås att hyra möbler, men kanske är du med i en förening eller sammanslutning som skulle kunna tänka sig att köpa in fällbara möbler och låna eller hyra ut till sina medlemmar?

Styling

Först och främst: om du vill ha en lyxig design-känsla på din sammankomst ska du satsa på riktigt porslin och duk i tyg. Det kan tyckas jobbigt, men faktum är att det går att göra ganska enkelt. Däremot kan du köpa snygga pappersservetter.

Köp enfärgad bomull på metervara. Allt du behöver göra är att klippa i rätt längd och sicksacka kanten, det är ingen som kommer gå och kolla fållarna på dina dukar.

Om du hyr glas och porslin kan du lämna tillbaka dem odiskade. Skulle det vara en extraavgift för det är den relativt liten och oftast är det värt det.

Satsa på levande blommor som dekoration på borden. Låga buketter i vaser, och kanske också utplacerade blomsterdekorationer liggande på bordet. Köp guldstjärnor och strö ut längs borden för en riktigt festlig känsla.