Låt inredningen i Nordisk design krypa ner i varje detalj

 

En person som inreder sitt hem har ofta ställt in sig på färger och former i rummet, tyger och andra saker som direkt syns i hemmet. Ofta kan dock de små detaljerna glömmas bort, man gör om allt ordentligt men använder sig av de gamla glasen som fått hänga med under många år. Det kan ta bort en del av den wow effekt som annars uppstår när man har renoverat hela hemmet.

 

Skåla istället in att renoveringen är klar och köp iittala champagneglas som gärna kan stå i ett skåp med glasdörrar som visar upp glasen med vackra detaljer. Annars är det oftast så att dessa detaljer ska gömmas undan och inte får bli en naturlig del av självaste inredningen.

 

Det är värt och tänka på också när man köper in små saker som bestick, tallrikar och liknande. Är det något som man skulle kunna tänka sig att använda som en del av inredningen eller något som ska gömmas undan i ett skåp? Dessa små typer av detaljer kan nämligen ge den sista touchen till ett fulländat rum, köp därför saker som ni mer än gärna visar upp istället för att gömma.