Gör badrummet mer personligt

Badrummet är ofta ett rum i hemmet som inte får särskilt mycket tanke eller omvårdnad, vad gäller inredningsdetaljer. Istället förblir badrummet trist, ointressant och ganska opersonligt, vilket bidrar till att det inte är särskilt avkopplande att spendera en längre tid i badrummet. Men har du turen att ha ett badkar, vill du kanske nyttja detta mer än du faktiskt gör.

Att få lite nytt liv i badrummet, gör att du kan spendera timmar i ett bubblande bad eller gör magproblem som ibs eller magkatarr aningen enklare att genomlida. I denna artikel listar vi några saker som du kan tänka på när du inreder badrummet.

Tänk på detaljerna 

Små detaljer kan faktiskt göra stor skillnad. Framförallt vid inredning är det egentligen de små sakerna som knyter allting samman och som bidrar till ett bra helhetsintryck. Inredningsdetaljer som verkligen kommer att göra skillnad är till exempel unisona hållare för tvål, tandborste och underlägg. Men även inredning som ramar, växter eller badrumshyllor som du sedan kan piffa till med doftljus eller en prydnadssak som går hand i hand med rummets övriga inredning. 

Beroende på din stil, hur rummet ser ut och hur mycket yta som badrummet har är det lite olika saker som du ska tänka på. Framförallt är det viktigt att badrummet är enkelt att rengöra, för att det ska vara fräscht att använda och för att det ska kännas avkopplande att vara där inne under en längre stund. 

Varför inte ha en mysig spakväll i badrummet med ansiktsmask, ljus och ett glas bubbel? Ta till vara på detta utrymme och inred det för att vara lika inbjudande att använda, som resten av ditt hushåll.