Detaljer som förgyller ditt hem

En vanlig miss många människor gör när de flyttar hemifrån, ska inreda ett rum eller hela hemmet är att man glömmer bort att lägga fokus på detaljer. Det är nämligen viktigt för dig som vill att ditt hem ska spegla din egna personlighet, då människor kan få uppfattningar om vem du är som person bara genom att se hur du inreder ditt boende. Dessutom är det vanligt att man missar att pryda väggarna med snygga och billiga posters som kan dra upp atmosfären till en helt ny nivå.

Oavsett vad man är ute efter för slags poster så kan man hitta det på artiks.se som har ett stort utbud där det finns något som passar in i varje hem.

Tycker du även om att följa trender när det kommer till inredning så kan vi med glädje lista upp flera föremål som kommer bli allt mer synliga hos vänner och bekanta, men kanske även hemma hos dig!

Inredningstrender för år 2018

  • Skulpturer och vaser – År 2018 kommer innehålla en hel drös av skulpturer och vaser i olika storlekar, ett riktigt måste för detaljinredningen.
  • Den röda färgen i olika nyanser – Rött har alltid varit en populär färg inom inredning, men då har man främst tänkt på den knallröda som nästan sticker till i ögonen. Dock är det nyanser som lutar mot brunrött till vinrött som gäller i år.
  • Mörka träslag – Allt fler mörka träslag kommer bli populära under år 2018.
  • Sittpuff – En möbel som var populär under år 2017, men hänger kvar även detta år.
  • Kromfärgade metaller – Det industrialistiska temat kommer vara fortsatt attraktivt även under detta år, dock kommer mässing bytas ut mot en kromfärgad metall.
  • Blomstertrend – År 2018 är året som förgyller hemmet med torkade blommor istället för livade som alltid annars brukar vara populärt. Nu blir det enkla buketter eller någon enstaka blomkvist här och var som pryder hemmet.