Allt kan bli nordisk design

Om du tycker att nordisk design är snyggt och skulle vilja ha det hemma är det fullt möjligt – oavsett hur ditt hem ser ut just nu. I och med att nordisk design är stilrent och elegant är det väldigt lätt att anamma stilen. Det enda du behöver göra är att rensa bort sådant du inte använder och sen matcha det du har i hemmet med varandra. 

Du kanske inte har råd att köpa nya möbler men vill ändå designa ditt hem enligt den nordiska stilen. Om du inte förstår hur det går ihop är det fullt förståeligt. Svaret är att du kan göra om de möbler du redan har. Måla om, byt plats på dem, skala av, bygga till och massa annat är exempel på vad du kan göra för att få till den nordiska designen i din bostad. 

Valet mellan funktionalitet och design

Det är inte alltid som saker i hemmet har både funktionalitet och design – ibland har det bara det ena. Om så är fallet kan det vara svårt att veta vilken aspekt du ska välja att gå efter när du ska köpa hem nya grejer. Generellt sätt skulle vi säga att det är bättre att gå på funktionalitet än design eftersom du alltid kan designa om. 

Men det finns faktiskt några prylar i hemmet som har både en snygg design och är funktionella. Exempel på detta är olika kaffebryggare som du kan köpa från Kitchentime. Är du intresserad av en sådan kan du klicka här för att komma direkt till webbplatsen.